Undervisning i ”Sikre maskinstyringer”

"Design af sikre styringer efter DS/EN 954-1 og/eller 13849-1”
”Validering af sikre styresystemer”Maskinsikkerhed har vi mange års erfaring i sikkerhedsrådgivning. Udover rådgivning tilbyder vi også virksomhedsrettet undervisning inden for områderne:

• Maskinsikkerhed
• CE-mærkning
• Sikker el på maskiner
• Design af sikre styresystemer
• Validering af sikkerhedsstyringer
• ATEX, Zoneklassificering og eksplosionssikring

Vi kalder det for hjemme hos-kurser, og det er undervisningskoncept, vi tilbyder til virksomheder, deres kunder og leverandører. Vores erfaring viser, at undervisningen bliver mere effektiv, når vi tager udgangspunkt i virksomhedens opgaver og organisation. Så har I også bedre mulighed for at få svar på de spørgsmål, der trænger sig på i hverdagen “ det gælder også jeres udviklingsprojekter. Og da vi kender jeres maskiner, kan vi ofte svare helt konkret.


Vi underviser også i design af sikre styringer. Vi tilbyder en undervisningspakke, hvor vi lærer jer det i skal bruge for at løse opgaverne i forbindelse med design og/eller validering af sikre styresystemer. Undervisningen tager ½ til 1 dag for både desing og for validering.

Desuden afholder vi i samarbejde med Dansk Standard kurserne ”Sikre styringer på maskiner med DS/EN ISO 13849-1” og ”Validering af styresystemer”. Begge kurser bliver afholdt i efteråret 2007.

Du kan kontakte os på team@13849.dk eller på tlf 4447 3156.

 
 
13849-Team Maskinsikkerhed Aps Kirke Vrlsevej 109 3500 Vrlse (+45) 4447 3156 ₪ Team@13849.dk